Kansainväliset kuljetukset

Maantiekuljetukset sekä meri- ja projektikuljetukset | Skandinavia, Baltia, muu Eurooppa

Freeco Logistics Oy tarjoaa helpon tien myös Skandinaviaan, Baltiaan sekä muualle Eurooppaan. Laajasta toiminta-alueestamme huolimatta panostamme aina henkilökohtaiseen ja joustavaan palveluun. Näin voimme tarjota asiakkaillemme kuljetuspalveluja ketterästi ja nopeasti maasta riippumatta.

Laaja-alaisuus, turvallisuus ja tehokkuus kuvastavat kansainvälisiä kuljetuspalvelujamme. Uudella kalustollamme paitsi pressutavarat, myös pakasteet ja tuoretavarat, lääkkeet, elektroniikka, maalit ja kemikaalit sekä muut erikoislastit kulkevat turvallisesti perille. Reaaliaikainen seurantaominaisuus tekee kansainvälisten kuljetusten seuraamisesta helppoa milloin ja missä vain.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Maantiekuljetukset

Kuljetamme rahdin Skandinaviaan, Baltiaan sekä muualle Eurooppaan, joustavasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Nykyaikainen kalustomme mahdollistaa kaikenlaiset kansainväliset tavarakuljetukset ja lämpösäädellyt kuljetukset lähtöpaikasta ja määränpäästä riippumatta. Kun kyse on kansainvälisistä maantiekuljetuksista, olemme aina varma ja luotettava valinta.

Meri- ja projektikuljetukset

Palveluihimme kuuluvat myös merirahti- ja konttikuljetukset Euroopan alueella. Projektikuljetuspalvelumme puolestaan vie erikoiset ja vaikeastikin kuljetettavat tavarat ja rahdit turvallisesti perille. Olipa kyseessä yksittäinen kuljetus tai säännöllinen sopimuskuljetus, olemme valmiina reagoimaan nopeasti tarpeisiisi.