Kotimaan maantiekuljetukset

Maantiekuljetukset koko maahan. Pressukuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset sekä terminaali- ja varastointipalvelut | Suomi

Freeco Logistics Oy hoitaa maantiekuljetukset varmasti ja luotettavasti koko Suomen alueella. Palveluihimme kuuluvat sekä pressukuljetukset että lämpösäädellyt thermokuljetukset, jotka toteutamme räätälöidysti asiakkaan tarpeita kuunnellen. Reaaliaikaisen seurantamahdollisuuden ansiosta kotimaan kuljetusten seuraaminen on vaivatonta, ja tiedät aina, missä tavaralasti kulkee.

Asiakaskuntaamme kuuluvat niin suuret paperitehtaat ja ruokatukkurit kuin pienet pk-yritykset. Ajamme sekä osa- että täyskuormaliikennettä ja palvelemme asiakkaitamme yhdestä toimeksiannosta aina jatkuviin sopimuskuljetuksiin asti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Maantiekuljetukset

Ajamme kappaletavara-, osa-, ja täyskuormakuljetuksia suorina kuljetuksina lähtöpaikasta vastaanottopaikkaan, jolloin toimitus kulkee turvallisesti perille sovitussa aikataulussa,  ilman kuljetusvälineen vaihtoa tai tavaran välikäsittelyä.

Lämpösäädellyt kuljetukset

Lämpösäädellyt kuljetukset onnistuvat uudella kalustollamme, joka soveltuu sekä lämmin- että kylmäkuljetuksiin. Thermokuljettaminen on meille tuttua ja pidämme huolen kylmäketjun katkeamattomuudesta valvomalla tarkasti autojemme kuljetustilojen lämpötilaa.

Terminaali- ja varastointipalvelu

Freeco Logistics Oy tarjoaa myös terminaalipalveluja sekä Turussa että Helsingissä. Molemmat terminaalimme soveltuvat niin pienten kappaletavaroiden kuin suurempien erien käsittelyyn, minkä lisäksi niissä voidaan varastoida ADR-luokiteltua tavaraa. Terminaaleilla on myös tulliterminaalin oikeudet.